Студенти Миколаївського НАУ здобуватимуть практичні знання у кращих фахівців ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

Викладачі кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки доцент Вахоніна Л.В., Садовий О.С. та студенти інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності 141«Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», четвертого червня 2020 року зустрілися з директором ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Миколою Логвіновим з приводу обговорення умов і перспектив навчально-виробничої практики.
Десять студентів проходитимуть практику в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», що дасть їм можливість удосконалювати теоретичні знання та здобувати практичні навички в цеху з експлуатації та ремонту електроустановок, контрольно-вимірювальних приладів та автоматики. За кожним практикантом буде закріплено відповідального спеціаліста, який і навчатиме усіх тонкощів роботи. Кураторами усього процесу виступатимуть головний інженер підприємства та його заступник, а також головний енергетик.
В результаті зустрічі директор зазначив, що підприємство зацікавлено в залученні молоді до роботи. Така виробнича практика – це чудова нагода для студентів здобути практичні навички, а їм розгледіти потенційних майбутніх працівників. Крім того, найкращі студенти матимуть змогу надалі на основі дуальної освіти – навчатися в університеті та працювати в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» з подальшим офіційним працевлаштуванням на повну ставку.
Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки дякує за плідну співпрацю керівництво ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», яке є філією кафедри.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget