Навчальна практика “Годівля сільськогосподарської птиці”

Практична підготовка є невід’ємною складовою освітнього процесу. Здобувачі вищої освіти освітньо-наукової програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО «Магістр» спеціалізації «Птахівництво» у період із 22.06.2020 р. по 27.06.2020 р.пройшли навчальну практику «Годівля сільськогосподарської птиці»на базі НДВ перепелиної ферми ІПО Миколаївського НАУ під керівництвом доцента кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Кравченко О.О.
Завідувач відділення Ковальжи П.Б. та працівник перепелиної ферми Крапивка В.П. надали змістовну інформацію для здобувачів вищої освіти щодо ведення перепелівництва. Під час практики студенти ознайомилися з організацією і технологією годівлі птиці залежно від статі, віку та рівня їх продуктивності, фізіологічного стану та умов утримання, використанням кормових засобів і кормових добавок, технологією заготівлі кормів, визначенням їх якості та проведення обліку.
У виробничих умовах студенти навчилися визначати кількість заготовлених кормів та їх якість, використовуючи дані органолептичної оцінки, обирати і використовувати оптимальні методи підготовки кормів до згодовування, проводити аналіз раціонів сільськогосподарської птиці відповідно до деталізованих норм годівлі.



Доцент кафедри генетики, годівлі тварин та
біотехнології О.О. Кравченко  

факультет ТВППТСБ, кафедра генетики, кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget