Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки вітає переможців

Під керівництвом викладачів кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки було підготовлено наукові роботи студентів для участі у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за окремими спеціальностями: Спеціальність 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" який відбувся на базі Кременчуцького національного університету ім. М.Остроградського та Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2020» напрям «Енергетика та енергоефективність», який проходив на базі Одеської національної академії харчових технологій.
Студенти представляли свої роботи в он-лайн конференції. За результатами оцінювання наукових робіт конкурсними комісіями здобувачів вищої освіти з спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету було отримано 3 призових місця, а саме:
Диплом І ступеня отримала: 
  1. Камінська Сніжана Ігорівна студентка спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за окремими спеціальностями Спеціальність 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" Кременчуцький національний університет ім. М.Остроградського.
Дипломи ІІІ ступеня отримали:
  1. Гнатюк Андрій Євгенович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за окремими спеціальностями Спеціальність 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" Кременчуцький національний університет ім. М.Остроградського.
  2. Чурило Руслан Олександрович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2020» напрям «Енергетика та енергоефективність» Одеська національна академія харчових технологій.
Головами комісій були висловлені подяки керівництву Миколаївського національного аграрного університету та науковим керівникам: доктору технічних наук, професору, завідувачу кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Ставинському А.А., кандидату технічних наук, заступнику декана з наукової роботи інженерно-енергетичного факультету Садовому О.С., за якісну підготовку здобувачів вищої освіти для участі у Міжнародних конкурсах, а також за внесок у формування висококваліфікованих спеціалістів.
Колектив кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки інженерно-енергетичного факультету вітає всіх здобувачів вищої освіти і їх наукових керівників з перемогами у Міжнародних наукових конкурсах! Бажаємо нових перемог, наукових досягнень, успіхів та натхнення!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget