Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки вітає переможців

Під керівництвом викладачів кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки було підготовлено  наукові роботи студентів  для участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році.
За результатами оцінювання наукових робіт галузевими конкурсними комісіями здобувачів вищої освіти з спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету було отримано 15 призових місць, а саме:
Дипломи І ступеня отримали:
  1. Лобчук Станіслав Михайлович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Суднобудування та водний транспорт" секція "Електрообладнання та автоматика суден".
Дипломи ІІ ступеня отримали:
  1. Севлісян Віктор Сергійович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Енерегетика" секція "Електричні станції, мережі і системи".
  2. Масєєв Володимир Олександрович спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Суднобудування та водний транспорт" секція "Морські і річкові порти, водні шляхи та їх технічна експлуатація".
  3. Камінська Сніжана Ігорівна студентка спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Електричні машини і апарати".
  4. Мусієнко Артем Олександрович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Електричні машини і апарати" 
  5. Іванов Дмитро Євгенійович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Електричні машини і апарати". 
  6. Гнатюк Андрій Євгенович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Електричні машини і апарати" 
Дипломи ІІІ ступеня отримали:
  1. Тима Олег Миколайович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Енерегетика" секція "Енергетичні системи та комплекси".
  2. Мусієнко Андрій Олександрович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Електротехніка та електромеханіка" секція "Електромеханічні автоматизовані системи".
  3. Данько Олександр Валерійович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі " Електротехніка та електромеханіка" секція "Електротехнічні системи та пристрої".
  4. Іванов Дмитро Євгенійович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Суднобудування та водний транспорт" секція "Суднові енергетичні установки".
  5. Мусієнко Артем Олександрович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Суднобудування та водний транспорт" секція "Електрообладнання та автоматика суден".
  6. Лобчук Станіслав Михайлович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Суднобудування та водний транспорт" секція "Морські і річкові порти, водні шляхи та їх технічна експлуатація". 
  7. Іванов Дмитро Євгенійович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Електричні машини і апарати".
  8. Тараненко Владислав Володимирович студент спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у конкурсі "Електричні машини і апарати".
Головами галузевих конкурсних комісій були висловлені подяки керівництву Миколаївського національного аграрного університету та науковим керівникам: доктору технічних наук, професору, завідувачу кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Ставинському А.А.,  кандидату технічних наук, заступнику декана з наукової роботи інженерно-енергетичного факультету Садовому О.С., кандидату фізико-математичних наук доценту, доценту кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Вахоніній Л.В., асистентам кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Мардзявко В.А. і Руденку А.Ю. за якісну підготовку здобувачів вищої освіти для участі у Всеукраїнських конкурсах, а також за внесок у формування висококваліфікованих спеціалістів. 
Колектив кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки інженерно-енергетичного факультету вітає всіх здобувачів вищої освіти і їх наукових керівників з перемогами у Всеукраїнських наукових конкурсах! Бажаємо нових перемог, наукових досягнень, успіхів та натхнення!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget