Всесвітній день охорони навколишнього середовища


Традиційно Україна, як і увесь світ, 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря.
В умовах карантину викладачі кафедра методики професійного навчання за допомогою сукупності сучасних технологій, що забезпечують доставку інформації в інтерактивному режимі з використанням ІКТ обговорювали проблеми навколишнього природного середовища!
Більшість здобувачів вищої освіти МНАУ дійшли згоди що в нашій крайні проводити цей день можна в різноманітних формах таких, як «зеленими» концертами, конкурсами творів і плакатів, посадкою дерев, кампаніями з утилізації відходів і прибиранням територій, а також   безліччю інших способів. 
В майбутньому одним з таких заходів буде круглий стіл «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві», де всебічно будуть представлені питання екологічного напрямку. Не зважаючи на дистанційне навчання викладачі кафедри та здобувачі вищої освіти вже почали готувати тези доповідей.
В будь-якому випадку, цей день є прекрасною нагодою зробити хоча б один крок до покращення стану довкілля. Кожен для себе повинен знайти його сам. Дехто відмовиться сьогодні від поїздки транспортом, хтось посадить дерево, а інший нарешті прибере сміття в своєму дворі.
Пам’ятаймо, що лише разом ми зможемо зробити довкілля чистішим, адже наше майбутнє залежить саме від нас!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget