Вітаємо переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

07 квітня 2020 року на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 1271 від 04.10.2019 р., проводився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
У зв’язку із оголошенням карантину із метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, переможців конкурсу визначено на підставі результатів першого етапу ІІ туру, що є дозволеною формою, згідно з листом Міністерства освіти і науки України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 12.03.2020 року № 22.1/10-713.
У даному конкурсі активну участь взяв здобувач вищої освіти ІV курсу спеціальності 204 «ТВППТ» Миколаївського національного аграрного університету Яцула Олег, який під керівництвом кандидата сільськогосподарських наук, доцента О.І. Каратєєвої підготував наукову роботу на тему «Аналіз ефективності прогнозування росту та розвитку телиць залежно від їх походження в умовах СГВК «Авангард» Вітовського району».
Представлена Яцулою Олегом робота отримала високі оцінки рецензентів – знаних науковців у галузі тваринництва, що дало можливість йому стати переможцем у секції «Технологія виробництва продукції тваринництва» та отримати Диплом І ступеня.
Колектив кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології щиро вітає Яцулу Олега, а також його наукового керівника – Каратєєву Олену Іванівну із високою оцінкою результатів їхньої праці та бажає натхнення, оптимізму і нових звершень!!!

факультет ТВППТСБ, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, мнау переможці конкурсів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget