Інструктаж з безпеки життєдіяльності на час літніх канікул для здобувачів першого року навчання зі спеціальності «Публічного управління та адміністрування»

На виконання вимог наказу Міністерства освіти та науки України від 16.03.2020 р. № 406 «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19», листа Міністерства освіти і науки України від 04.06.2020 р. № 1/9-305 «Щодо безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час літніх канікул» та у зв’язку із закінченням навчального року, з метою посилення контролю та збереження життя й здоров’я здобувачів вищої освіти куратор групи ПУА 1/1 доцент кафедри ПУАіМЕ Л.Ю. Прогонюк. 19 червня 2020 року провела у Zoom конференції кураторську годину щодо первинного інструктажу з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час літніх канікул.
Куратором групи були висвітлені основні вимоги Положення про організацію роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в установах та закладах освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 26.12.2017 № 1669, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 23 січня 2018 року за № 100/31552, а саме про:
– дотримання обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19;
– дотримання правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактики шлунково-кишкових захворювань;
– правила поведінки в громадських місцях, а також поводження із незнайомими людьми та предметами, користування громадським транспортом, попередження травмування на об’єктах залізничної інфраструктури;
– правила поводження на річках і водоймах, поведінки в умовах підвищення температури, попередження випадків перегрівання на сонці, дій у випадку надзвичайних ситуацій, надання медичної допомоги при утопленнях.
Акцентовано увагу, що кожен здобувач вищої освіти може більш досконало ознайомитися з наказом ректора МНАУ «Щодо безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час літніх канікул» від 10.06.2020 р. № 55-АГ за посиланням.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget