9 квітня викладачами кафедри агроінженерії було проведено онлайн конференцію «ПРОФІ-СТАРТ: СТАНЬ УСПІШНИМ»

ПРОФІ-СТАРТ: СТАНЬ УСПІШНИМ" для майбутніх абітурієнтів на інженерно-енергетичному факультеті 9 квітня 2020 року на інженерно-енергетичному факультеті було проведено онлайн конференцію на тему «Екологічні проблеми сучасності» для майбутніх абітурієнтів, за ініціативи керівництва та науково-педагогічних працівників інженерно-енергетичного факультету. 
До програми «Профі-Старту» були залучені учні загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, ліцеїв та коледжів Миколаївщини, а також здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету.
На факультеті здійснюється підготовка фахівців зі спеціальностями: 208 «Агроінженрія», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електропостачання», 015 «Професійна освіта», що володіють знаннями в тому числі для розв’язання екологічних проблем які виникають в сільському господарстві.
Під час он-лайн конференції слухачі цікавились питаннями екології на Миколаївщині та України в цілому. В процесі обговорення було наголошено, що вдалий вибір професії, який сприяє професійному подальшому творчому зростанню. 
В майбутньому запрошуємо вступу до Миколаївського національного аграрного університету.
Висловлюємо подяку всім, хто прийняв участь у роботі он-лайн конференції «Профі-Старт: стань успішним».


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget