Новий формат участі молодих науковців у міжнародній науково-практичній конференції

На базі Хмельницького національного університету 19-20 червня 2020 року проведено ХІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Управління економічними системами: концепції, стратегії та інновації розвитку».
У межах міжнародної співпраці із закладами вищої освіти інших країн, студенти Миколаївського національного аграрного університету разом із студентами Республіки Білорусь та Республіки Казахстан взяли участь у конференції.
Так, Віталій Ендрес (Миколаївський національний аграрний університет, Україна) та Індира Абеуова (Карагандинський державний університет імені Е.А. Букетова, Казахстан), а також Олена Трум (Миколаївський національний аграрний університет, Україна) та Олександра Короткевич (Білоруський торгово-економічний університет споживчої кооперації, Республіка Білорусь) виступили з доповідями англійською мовою онлайн у режимі відеоконференції.
Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування та студенти Миколаївського національного аграрного університету вдячні організаторам конференції за можливість участі та виступу, а також колегам із закладів вищої освіти інших країн – за плідну роботу та вагомі результати.
Сподіваємося на подальшу співпрацю та бажаємо нових наукових здобутків!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget