Підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Технології виробництва і переробки продукції тваринництва”

На базі Миколаївського національного аграрного університету 7 квітня відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Технології виробництва і переробки продукції тваринництва” 2020 року.
Миколаївський національний аграрний університет гідно представила команда здобувачів вищої освіти факультету ТВППТСБ, а найкраще – Голосний Богдан Сергійович з академічної групи ТМН 5/1. Молодий науковець на високому рівні розкрив результати свого наукового дослідження на тему: «Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас» (науковий керівник – к.с.-г.н., доцент Л.О. Стріха).
Під час проведення конкурсу здобувачі вищої освіти поглибили свої знання у галузі технології виробництва і переробки продукції тваринництва, здобули навички підготовки наукових робіт, фахової дискусії. По закінченню конкурсу Голосного Богдана Сергійовича було нагороджено Дипломом ІІ ступеня. 
Колектив факультету ТВППТСБ вітає Голосного Богдана Сергійовича і Стріху Людмилу Олександрівну з перемогою та бажає подальших творчих успіхів і здобутків у науково-дослідній роботі.

Студенти та викладачі факультету ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, мнау переможці конкурсів

Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget