Пишаємося нашими викладачами

На базі Національного університету «Львівська політехніка» у квітні-травні 2020 року проведено Міжнародний конкурс студентських наукових робіт із бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту. Підготовка студентських наукових робіт та їх захист відбувалися англійською мовою.
У складі вельмишановного журі такого значного Конкурсу кандидат економічних наук, старший викладач кафедри обліку і оподаткування Лугова Ольга Іванівна! Вільне володіння англійською мовою та глибокі знання з бухгалтерського обліку за міжнародними стандартами, дозволили Ользі Іванівні, як члену журі, гідно представляти Миколаївський національний аграрний університет під час перевірки та оцінки робіт та представлення результатів.
Зауважимо, що такий Міжнародний конкурс ставить більш високу планку для підготовки студентів, які повинні мати міцні знання з бухгалтерського обліку та знати його особливості за міжнародними стандартами. До того ж, студенти мають не лише володіти, але й гідно представляти та захищати результати дослідження англійською мовою.
Дякуємо Ользі Іванівні за величезний вклад у підготовку студентів! Адже саме вона викладає дисципліну «Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами» з повним авторським науково-методичним забезпеченням англійською мовою.
З такими викладачами перемогам студентів Миколаївського національного аграрного університету у Міжнародних конкурсах з обліку – бути!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget