Зустріч з психологом: ключ до підтримки та розвитку кураторської групи

Завершення першого року навчання – це значна подія для будь-якого здобувача вищої освіти. З одного боку, це час для святкування досягнень та успіхів, з іншого – можливість для відстеження власного розвитку та пошуку підтримки у випадку певних труднощів. Саме тому, 8 травня 2024 року за ініціативою самих здобувачів та підтримки завідувача кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, проф. Альони Ключник, куратора групи, доц. Наталії Шишпанової відбулася зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» гр. ПУА 1/1 з практикуючим психологом, арт-терапевтом Вікторія Алієвою, яка виступила у форматі тренінгу-інтенсиву. 
На цій зустрічі студенти мали можливість поділитися своїми враженнями від навчання протягом року, висловити свої переживання та досягнення. Психолог надавала необхідну підтримку та ресурси для ефективного управління стресом під час підготовки до заліків та екзаменів, а також поділилася корисними порадами щодо подальшого розвитку та планування майбутніх кроків у навчанні та кар'єрі.
Проведена зустріч стала не лише можливістю отримати підтримку, але й важливим етапом у становленні студентської спільноти, де кожен зі своїми унікальними викликами та досвідом має можливість отримати необхідну підтримку та відчути себе впевненіше на новому етапі свого життя.
Висловлюємо щиру подяку пані Вікторії, за такий цікавий та вельми актуальний захід та сподіваємося на подальшу співпрацю!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget