СПІЛЬНА СПІВПРАЦЯ – ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ ПРОФРОБОТИ

2 травня 2024 року викладачі кафедри біотехнології та біоінженерії й публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки об'єднали свої зусилля та провели сумісну профорієнтаційну роботу для учнів 10 класу Сухоєланецького ліцею Сухоєланецької сільської ради Миколаївської області.

Екскурсія розпочалася з головного навчального корпусу, де школярів зустрічали Марценюк Ігор, керівник Навчально-наукового центру професійної орієнтації, Каратєєва Олена, завідувачка кафедри біотехнології та біоінженерії, колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, Лойко Світлана, заступник студентського декана факультету, член навчально-виховної комісії, староста 1-го курсу магістрів, здобувач вищої освіти освітньої спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», академічна група ТМ 1/1, Вєтров Дмитро, здобувач першого року навчання ОС «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент», Савков Данііл та Поліщук Вероніка здобувачі першого року навчання ОС «Бакалавр» спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Мандруючи аудиторіями НК № 1, учні завітали до актової зали, де з вітальним словом до абітурієнтів звернувся ректор Миколаївського НАУ, академік В’ячеслав Шебанін, який гостинно запросив школярів приєднатися до єдиної родини Миколаївського національного аграрного університету та обрати навчання у найкращому закладі вищої освіти не тільки півдня, а й всієї України. До привітань доєдналася і Марценюк Ігор, керівник Навчально-наукового центру професійної орієнтації, Каратєєва Олена, завідувачка кафедри біотехнології та біоінженерії, Ключник Альона, завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки,

Неперевершеним був виступ Лойко Світлана, колишньої випускниці  Сухоєланецького ліцею Сухоєланецької сільської ради Миколаївської області, яка розповіла чому у свій час вона обрала навчання саме у Миколаївському НАУ. 

Далі учні, у супроводі професора кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Ірини Гончаренко, старших викладачів кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Анжели Гусенко, Наталії Галунець попрямували до НК № 5, де мали змогу пройти інтерактивний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який провела психологиня Ольга Баша. Після закінчення тренінгу всі учасники отримали сертифікати. 

Екскурсію факультетом менеджменту проводили доценти кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Людмила Прогонюк та Наталія Шишпанова. В навчальних аудиторіях здобувачі вищої освіти першого року навчання Дмитро Вєтров, Данііл Савков та Вероніка Поліщук поділилися своїми враженнями від навчання в університеті. 

Дуже пізнавальним був виступ Олени Лівандовської, лаборанта кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, яка розповіла про свій професійно-освітній шлях у Миколаївському НАУ.

Після смачного обіду учням було проведено екскурсію на факультеті ТВППТСБ та спортивної зали.

 На завершення зустрічі ліцеїсти мали змогу зробити загальне фото на згадку біля головної локації Миколаївського НАУ. 

Колективи кафедр публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки й біотехнології та біоінженерії висловлюють велику подяку вчителям ліцею Тетьяні Кошмилі та Оксані Діброві за співпрацю!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget