Захист графічно-розрахункових робіт з навчальної дисципліни «Проєктування технологічних процесів у рослинництві»

9 травня 2024 року на кафедрі рослинництва та садово-паркового господарства відбувся публічний захист графічно-розрахункових  робіт з навчальної дисципліни «Проєктування технологічних процесів у рослинництві» здобувачами першого (бакалаврського) вищої освіти  ОПП «Агрономія» спеціальності 201 Агрономія.  

Варто зазначити, що  графічно-розрахункова робота  з навчальної дисципліни «Проєктування технологічних процесів у рослинництві» – невід’ємна частина підготовки здобувачів вищої освіти. Такий вид наукової діяльності поглиблює знання з навчальної дисципліни, формує професійні компетентності – уміння добирати й аналізувати інформацію, коректно й грамотно презентувати результати своєї праці. Цього разу представлені до захисту дослідження виконані з дотриманням усіх вимог до написання такого виду робіт. Студенти підготували змістовні доповіді з презентаціями за результатами власних досліджень, продемонстрували вміння самостійно опрацьовувати значні обсяги літературних джерел за темою роботи, аналізувати й узагальнювати отриману інформацію, формулювати власні висновки й пропозиції. 

Комісія у складі НПП кафедри рослинництва та садово-паркового господарства професорів Антоніни Панфілової, Олега Коваленка і доцента Любові Хоненко під час обговорення високо оцінила вміння студентів презентувати результати роботи. Це засвідчило високий рівень графічної інтерпретації та володіння інструментальними засобами у представлених до захисту проєктів і глибокі теоретичні знання за результатами аналізу пояснювальних записок. Гарне враження справили не лише виступи доповідачів, але й активна дискусійна участь їхніх одногрупників у обговоренні робіт.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget