Комісійний захист звітів із навчально-педагогічної практики

30 квітня 2024 року на інженерно-енергетичному факультеті відбувся комісійний захист звітів із навчально-педагогічної практики здобувачів вищої освіти ІІІ курсу ОПП Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технологія».

До складу комісії увійшли: завідувач кафедри доц. Горбунова К.М., старший викладач кафедри Гула Л.В. та представники стейкхолдерів: заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації доц. Комісарова Л.О. та заступник директора Вищого професійного училища технологій та дизайну м. Миколаєва Рибачек Л. Т.

Завідувач кафедри доц. Горбунова К. М. відзначила, що вперше за декілька років студенти отримали можливість пройти педагогічну практику в офлайн-режимі на базі кращих закладів професійної освіти Миколаївської області, а саме Казанківський ПАЛ, Баштанський ПАЛ та ВПУ Технологій та дизайну за сприяння департаменту освіти і науки Миколаївської області військової адміністрації .

Студенти отримали можливість безпосередньо взяти участь в освітньому процесі, проаналізувати і провести уроки теоретичного та виробничого навчання і виховні заходи.

Заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації доц. Комісарова Л.О. звернула увагу на актуальність підготовки інженерно-педагогічних працівників для системи професійної (професійно-технологічної) освіти Миколаївської області та багаторічну плідну співпрацю в цьому питані із МНАУ. Вона також висловила подяку директорам освітніх закладів за те, що студентам була надана можливість взяти безпосередню участь в освітньому процесі.

Заступник директора ВПУ технологій та дизайну Рибачек Л. Т. звернула увагу на рівень теоретичної підготовки з психолого-педагогічних  дисциплін, що дає можливість студентам підготувати і провести уроки та виховні заходи.

Студентка групи ПО3\1 Телещак А. В. висловила подяку адміністрації ВПУ технологій та дизайну, і зокрема заступнику директора Рибачек Л.Т. за наданні умови проходження практики та допомогу, яку отримали студенти.

Студенти групи ПО3\1 та педагогічний колектив кафедри методики  професійного навчання висловлює вдячність заступнику директора департаменту світи і науки обласної  військової адміністрації                Комісаровій Л.О. адміністрації Казанківського ПАЛ та ВПУ технологій та дизайну  за високій рівень організації педагогічної практики і сподіваються в подальшу плідну співпрацю.






кафедра методики професійного навчання,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget