Засідання науково-дослідного студентського гуртка «Генетика, селекція і біотехнологія відтворення»

Організація науково-дослідних студентських гуртків є хорошою практикою у закладах вищої освіти, яка покликана об’єднати коло студентів, бажаючих відкрити для себе невідомі раніше глибини науки, більш детально ознайомитися з цікавими для них питаннями та провести реальні дослідження в обраній сфері.

2 травня 2024 року відбулося засідання секції «Біотехнологія відтворення» науково-дослідного студентського гуртка «Генетика, селекція і біотехнологія відтворення». У процесі роботи керівник секції, асистент Вадим Посухін, теоретично ознайомив та практично продемонстрував всім присутнім здобувачам вищої освіти загальні вимоги до складу, санітарно-гігієнічних правил приготування та методів оцінки розріджувачів для сперми сільськогосподарських  плідників.

Головною задачею, яка стоїть при проведенні даних заходів, є вмотивувати молодь до активної наукової роботи, допомогти опанувати навички проведення різноманітних дослідів та в подальшому підготувати конкурентоздатних, висококомпетентних фахівців, які будуть надзвичайно затребуваними для  роботодавців.






Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget