КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «СВЯТКУВАННЯ ВЕЛИКОДНЯ В РІЗНИХ КРАЇНАХ СВІТУ»

Сьогодні, як ніколи, треба думати про духовність, бо наше суспільство переживає кризу, яка охоплює не тільки економічну, політичну, а й духовну сфери буття. Адже яким буде духовний світ людини, такий слід вона залишить після себе на землі. 

Згідно із графіком факультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ асистентом кафедри біотехнології та біоінженерії Іриною Лютою 3 травня 2024 року проведено кураторську годину в групі БТ 2/1. 

Під час спілкування зі здобувачами вищої освіти було обговорено особливості святкування Великодня в різних країнах світу. Великдень є одним з найдавніших, улюблених, мальовничих, квітучих свят у всьому світі. Традиції святкування в кожній країні світу є досить схожими, проте святкування іноді може здивувати й навіть шокувати. Катання яєць, пасхальний зайчик, шоколадні білбі й т.д. – це все є символікою Христового Воскресіння. Наразі частина студентів групи знаходиться закордоном і вони поділилися особливостями святкування свята в тих країнах, де вони перебувають. 

Під час кураторської години студенти перенеслися у світ історії та традицій святкування Великодня в Україні. Була розглянута багата спадщина цього святкування, яка відображає давню історію, культурні особливості та релігійні вірування нашого народу.

Даний захід для студентів став не тільки цікавою подорожжю у минуле, а й можливістю краще зрозуміти та цінувати культурні цінності нашого народу.




Куратор групи БТ 2/1, асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget