ВИЇЗНІ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-БІОТЕХНОЛОГІВ

Виїзні практичні заняття – важливий крок та необхідний елемент у якісній підготовці фахівців. У цьому переконані викладачі Миколаївського національного аграрного університету. Саме тому протягом навчання для здобувачів вищої освіти постійно організовуються виїзні практичні заняття на базі кращих підприємств Півдня України.

У межах організації виїзних практичних занять із навчальних дисциплін «Біобезпека використання біотехнологій» та «Загальна біотехнологія» 9 травня 2024 року з метою набуття практичного досвіду було проведено виїзні практичні заняття на базі Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

Під час занять здобувачі вищої освіти мали змогу ознайомитися із діяльністю різних відділів лабораторії, функціонуванням системи забезпечення якості в установі. Працівники відділів розповіли, яким чином організовано відбір, прийом та реєстрацію зразків у лабораторії; ознайомили студентів із процесом та результатами діагностики на сказ; з етапами молекулярно-генетичних досліджень та особливостями їх проведення; продемонстрували сучасне обладнання та методики, які при цьому використовується.

Студенти активно ставили різноманітні запитання, які стосувалися обладнання, параметрів технологічних процесів, а також умов праці, розміру заробітної плати та можливістю працевлаштування в лабораторії. Загалом екскурсія пройшла у жвавій невимушеній атмосфері й залишила позитивні емоції як у студентів, так і у співробітників лабораторії.

Висловлюємо щиру подяку керівництву лабораторії Моргун Ользі Анатоліївні, Куцміді Надії Яківні, керівникам та співробітникам усіх відділів за всебічне сприяння у проведенні занять. 

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!






Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget