РОЗВИТОК ВПЕВНЕНОСТІ В СОБІ

Впевненість у собі – це одне з тих базових вмінь, яке потрібне в житті. Це сприйняття себе, своїх можливостей, здібностей. Завдяки впевненості людина ставить амбітні цілі і їх досягає. 

Саме про впевненість у собі 08 травня 2024 року спілкувалися здобувачі вищої освіти І курсу освітньої спеціальності «ТВППТ» під час тренінгу, який проводила психологиня університету, завідувачка Психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості Миколаївського національного аграрного університету Валерія ЩЕРБИНА. 

Під час зустрічі студентство розібрало на практиці важливе питання: «Чому людині важливо бути впевненою у собі?» Дали відповіді та поділилися власним досвідом, що впливає на їх впевненість у собі, що дає почуття опори та впевненості. Кожен учасник тренінгу надав свою самооцінку, поділився власними переживаннями та слабкими рисами. Крім того Валерія Валеріївна провела індивідуально роботу з кожним учасником та надала персональні поради щодо того, як розвинути впевненість у собі та як стати успішною людиною.

Впевненими людьми не народжуються, а стають, бо впевненість у собі – це навичка, яку цілком можна розвинути самостійно. Тож, будьте впевненими в собі, будьте амбітними та досягайте поставлених цілей!




Заступник декана факультету з ВР Олена КАРАТЄЄВА

факультет ТВППТСБ,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget