24.06.2022р. професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Ірина Банєва провела онлайн конференцію з виробничої практики з організації ресторанного господарства для студентів 3 курсу, здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», наказу по університету від 10.03.2022 року № 36-О «Про організацію освітнього процесу у МНАУ на період введення воєнного стану в Україні», за рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, згідно з графіком освітнього процесу та освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти здобувачі направляються на виробничу практику з 27.06.2022р по 22.07.2022р.
Зі здобувачами вищої освіти проведено інструктаж з техніки безпеки при проходженні практики, ознайомлено зі змістом та вимогами програми практики, термінами та умовами подання звітів на кафедру, строками захисту звітних матеріалів за результатами практичної підготовки.
Дописати коментар