Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти»

 09 червня 2022 року відбулася II Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти». Конференція була проведена на базі Миколаївського національного аграрного університету, кафедрою публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки.

Метою конференції було залучення науковців, аспірантів, здобувачів вищої освіти ЗВО та науково-дослідних установ, представників органів державного і місцевого самоврядування, а також осіб, які мають бажання висловити свою думку про проблеми розвитку територіальних громад.

Учасниками наукового заходу від інженерно-енергетичного факультету стали: канд.екон.наук, старший викладач кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін та здобувач вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта» (Технологія виробництва та переробка продукції сільського господарства)» Іваненко Валерія.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget