ФАКУЛЬТЕТ ТВППТСБ УРОЧИСТО ВРУЧИВ ДИПЛОМИ МАГІСТРАМ

Урочисті збори з нагоди випуску магістрів освітньо-наукової програми за спеціальністю 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" відбулися 2 липня 2022 р. Перший проректор Миколаївського НАУ – академік Дмитро Бабенко привітав від імені ректорату та особисто від себе колег, які одержали кваліфікацію магістра, дистанційно вручив дипломи й додатки до них та направлення випускникам на перше робоче місце. Було зазначено, що кваліфікаційна комісія хоч і працювала в умовах воєнного стану, коли Україна знищує окупанта – рф, але ж виявила і за результатами комплексного іспиту, і за результатами захисту кваліфікаційних робіт середній бал – 4,46, а також стовідсоткову якість й високу затребуваність результатів розробок магістрів – вони всі були рекомендовані до впровадження у виробництво. 

З вітальними словами та наданням п’яти випускникам офіційних рекомендацій для вступу до аспірантури звернулися до випускників завідувачки кафедр, професори Тетяна Нежлукченко й Тетяна Підпала та заступник декана з навчальної роботи – доцент Руслан Трибрат. Студентський декан Олег Яцула, який наразі вже склав свої повноваження, але протягом періоду навчання, здобуваючи освіту, ще й керував громадою більше 700 студентів факультету, взяв слово й звернувся до викладачів та однокурсників. Трохи радощів заходу додали привітання випускникам пісні студентів та деякі спогади про студентське життя. 

На останок, слова-поради на добру професійну кар’єру, на яскраве життя з людським обличчям пролунали й від декана факультету, професора Михайла Гиль, із закликом шанувати Батьків, боронити Батьківщину та пам’ятати свою Alma Mater – Миколаївський НАУ. 

У добру путь, випускники! Щасливої долі та миру на землі!









Деканат ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget