16 червня 2022 року відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів», присвячена 100-річчю Поліського національного університету.
Лекторами на конференції були науково-педагогічні працівники з Поліського національного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, фахівці з ветеринарної медицини, провідні технологи та менеджери підприємств з виробництва харчової продукції.
Кожна доповідь була високоінформативна, з максимально об’єктивним висвітленням матеріалу, найсучаснішими дослідженнями та технологіями, які використовуються, як в Україні, так і на території Європейського Союзу. Слухачів було ознайомлено з низкою питань технологічної та економічної ефективності утримання свиней, бджіл, бугаїв плідників, сучасним обладнанням тваринницьких ферм, вимогами до виготовлення та маркування продуктів харчування.
Активну участь у конференції, та обговоренні питань, що виникали упродовжд доповідей, взяв і асистент кафедри зоогігієни та ветеринарії Вадим Посухін.
Асистент кафедри зоогігієни та ветеринарії В. Посухін
Дописати коментар