Засідання вченої ради університету по завершенню поточного навчального року

 28 червня 2022 р. в онлайн-режимі відбулося засідання вченої ради Миколаївського національного аграрного університету.

На порядок денний було винесено питання про:

  • завершення 2021-2022 навчального року в умовах воєнного стану;
  • результати профорієнтаційної роботи Миколаївського національного аграрного університету;
  • підсумки роботи вченої ради Університету у 2021-2022 навчальному році;
  • поточні питання.

Після виступу та обговорення доповіді першого проректора Дмитра Бабенка, вчена рада Університету ухвалила забезпечити провадження освітньої діяльності та завершення 2021-2022 навчального року в умовах воєнного стану за рекомендаціями Міністерства освіти і науки України.

Керівник Навчально-наукового центру професійної орієнтації Університету Ігор Марценюк поінформував про результати профорієнтаційної роботи Миколаївського національного аграрного університету, відзначивши позитивні результати профорієнтаційної роботи науково-педагогічних працівників кафедр та наголосив на незадовільних результатах профорієнтаційної роботи з майбутніми вступниками деяких кафедр.

Вчений секретар Наталя Потриваєва прозвітувала про підсумки роботи вченої ради університету у 2021-2022 навчальному році, наголосивши на тому, що в цілому план роботи вченої ради виконано. Значна увага приділялася впровадженню новітніх технологій в освітній процес, науковій та соціальній роботі.

Ректор університету В'ячеслав Шебанін поінформував про завершення 2021-2022 навчального року в умовах воєнного стану та інші важливі питання освітньо-науково-виховної діяльності університету.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget