Підсумкова атестація здобувачів освіти ТЕК МНАУ

 09 червня 2022 року у Технолого-економічному коледжі Миколаївського національного аграрного університету відбулася підсумкова атестація здобувачів освіти  за освітньо-професійною  програмою   "Агрономія".

Екзаменаційна комісія  у складі голови доктора сільськогосподарських наук,  доцента, завідувача кафедри СПГ Миколаївського національного аграрного університету Антоніни Панфілової оцінювала теоретичну підготовку та практичні навички здобувачів освіти. Під час іспиту здобувачі освіти   показали високий рівень  знань, практичних навичок відповідно до обраної спеціальності. 

Відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Євгеній Баркарь націлив випускників на  продовження навчання в Миколаївському національному аграрному університеті та ознайомив вступників з умовами та перевагами подальшого навчання в університеті.

  Завідувач технологічного відділення ТЕК МНАУ Олена Стебліченко відмітила  високий рівень підготовки з фахових дисциплін.

З успішною здачею іспиту випускників привітали директор Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ Володимир Рибачук та заступник директора з навчальної роботи Ліна Мандрик.Заступник директора з виховної роботи ТЕК МНАУ Людмила Сідлецька та куратор академічної  групи Надія Колояніді  побажали  успіхів, удачі у подальших ідеях, прагненнях і починаннях,  нових можливостей і перспектив.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget