Реалізація можливостей у розвитку критичного мислення у здобувачів обліково-фінансового факультету

 Для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 Облік і оподаткування було проведено ділові ігри «Аналітичні можливості ситуацій, оцінка та реалізація інвестиційних пропозицій» у межах програми навчальної дисципліни «Організація і методика економічного аналізу». Використання формату проведення ділових ігор дозволяє розширити аналітичні здібності у здобувачів та можливості сприйняття, оцінки ситуацій, прийняття управлінських рішень, критичного мислення. 

Кожен зі здобувачів вищої освіти виконував свою функціональну роль: інвестор, керівник підприємства, головний бухгалтер, керівники підрозділів, керівник юридичного відділу, топменеджер, логіст тощо.

За результатами проведення ділових ігор визначено основні інвестиційні ризики та потребу у забезпеченні результативної співпраці між учасниками інвестиційного процесу: спільні інтереси та довіра; рівень виконавчої дисципліни; дотримання законодавства; спільне прийняття управлінських рішень; платіжна дисципліна; виконання техніко-технологічних завдань в обумовлені договором строки; кваліфікація працівників; контроль за виконанням поставлених завдань; культура спілкування та своєчасність прийняття управлінських рішень; рівень відповідальності за прийняття рішень; контроль за виконанням рішень; нейтралізація інвестиційних загроз та ризиків;  ризик-менеджмент; своєчасна оцінка ситуації для коригування управлінських рішень.

Проведення тематичних ділових ігор дозволяє розширити не лише фахові, а й загальні компетентності здобувачів вищої освіти. Захід було проведено у дистанційному форматі.

Дякуємо усім учасникам. 

Деканат обліково-фінансового факультету



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget