Участь в освітніх заходах НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування

 Протягом 14-17 червня 2022 року НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування взяли участь в актуальних освітніх заходах:

  1. Тренінг «Академічна доброчесність як рушійна сила підвищення якості вищої освіти: кейси акредитаційної експертизи». Протягом трьох днів було змістовно опрацьовано питання щодо аналізу нормативної бази ЗВО в частині забезпечення академічної доброчесності та критеріїв оцінювання системи забезпечення академічної доброчесності під час акредитаційної експертизи.
  2. Вебінар «Змішане навчання: інструменти та практики від ІТ-бізнесу для викладачів університетів», на якому НПП кафедри ознайомилися із: сучасними інструментами, які використовує бізнес для залучення уваги здобувачів в процесі онлайн-освіти; способами застосування практики бізнес-навчання у викладацькій діяльності; можливостями співпраці ЗВО з українським продуктовим IT-бізнесом для навчання інноваційним професіям. 
  3. Вебінар «Європейські програми з інновацій дослідження, культури та заходи з підтримки України», проведений Радою з питань освіти та молоді Республіки Естонія (HARNO) спільно з Міністерством освіти і науки України в межах проєкту «UKRKORG». На нього НПП отримали інформацію про заходи з підтримки освіти та науки в Україні та щодо участі України в рамковій програмі «Горизонт Європа». 
  4. Онлайн-програма «Новий “я” в новому світі: проживаючи війну», на якому викладачі мали змогу дослідити механізми власної психіки та зрозуміти, як впоратися з психологічними викликами. Крім того, дізналися про вплив творчого мислення на стан людини; пошук нестандартних рішень та зміну фокуса завдяки креативу; втримання життєвого балансу в нових умовах, стрес, ефективність і мотивацію.

Участь у зазначених заходах сприяє підвищенню рівня сучасної майстерності викладання через впровадження інноваційних інструментів, управління власним емоційним станом, а також популяризації та дотриманню принципів академічної доброчесності в системі університету.











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget