Участь у вебінарі «Інноваційні технології виробництва м'яса бройлерів в Україні»

 31 травня 2022 р відбувся онлайн-вебінар, що було організовано Науково методичним центром ВФПО та НУБіП України, «Інноваційні технології виробництва м'яса бройлерів в Україні». Серед учасників зустрічі були представники Миколаївського національного аграрного університету, завкафедри птахівництва якості та безпечності продукції, доктор с.-г. наук, професор  Людмила ПАТРЄВА та доцент кафедри, кандидат с.-г. наук Олексій СТАРОДУБЕЦЬ. Модератор зустрічі ˗ Вікторія МЕЛЬНИК, доктор історичних наук, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України. Впродовж вебінару виступили:

  • Наталія ПРОКОПЕНКО, доктор с.-г. наук, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України, тема: «Сучасний стан виробництва м’яса птиці»; 
  • Юлія САФРОНОВА, головний спеціаліст з інкубації «МХП», тема: «Особливості інкубації яєць курей м’ясних кросів: досвід в Україні та за кордоном»; 
  • Світлана БАЗИВОЛЯК, кандидат с.- г.  наук, доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України, Андрій БОБИЛЬОВ, технолог з виробництва ТОВ «Маяк-3», тема: «Основні аспекти виробничих засад вирощування бройлерів в умовах сучасних птахогосподарств»; 
  • Валерій ТОМЯК, головний технолог ВО «ТЕХНА», тема: «Інноваційні рішення ВО «Техна» у технології вирощування курчат-бройлерів у кліткових батареях».

   Представлені доповіді надали можливість науковцям і виробничникам обговорити нагальні проблеми впровадження інноваційних технологій у виробництво м’яса бройлерів, що будуть сприяти подальшому росту виробництва високоякісної м’ясної продукції.

   Дякуємо організаторам за надану можливість участі у цікавому заході.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget