З днем державної служби в Україні!

 Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки вітає працівників судів, органів місцевого самоврядування, державних установ, поліції з їх професійним святом — з Днем державного службовця України!

Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави — вкрай відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, добробут людей, їхнє ставлення до влади. Пам'ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею та народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Від ефективності інституту державної служби, відповідальності кожного з Вас залежить успішність держави в цілому. Саме тому, суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності та ініціативи.

Тому, бажаємо ніколи не здавати впевнених позицій, бажаємо завжди нести свою службу успішно і гордо! 

Нехай з такими людьми, як Ви держава стає міцніше. Нехай у Вас завжди мається сила та мудрість для праці, а також натхнення та кохання для життя!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget