Профорієнтаційна робота кафедри рослинництва та СПГ

 7 червня 2022 р. науково-педагогічними працівниками кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського національного аграрного університету була організована онлайн-конференція «Особливості вступної компанії 2022 р.» для випускників Загальноосвітньої школи №46 міста Миколаєва.

Щодо особливостей складання національного мультипредметного тесту та вступної кампанії 2022 р. учасникам онлайн-зустрічі розповіли: керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Марценюк І. М. та відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Баркар Є. В. Зокрема, було висвітлено питання щодо вступу майбутніх абітурієнтів на освітні ступені «Молодший бакалавр», «Бакалавр» та «Магістр» на всі спеціальності, які є у Миколаївському національному аграрному університеті.

Учасники зустрічі з великою зацікавленістю вислухали інформацію про можливість навчатися в одному з провідних закладів вищої освіти України, ставили запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді.

Висловлюємо велику подяку директору школи Тельновій С. А., завучу Трондіній О. І. та класному керівнику Базаровій А. О. за інформаційну та технічну підтримку онлайн-зустрічі та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. А випускників школи запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget