Кураторські години зі здобувачами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

 Протягом тижня викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування було проведено кураторські години зі здобувачами вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 1-5 курсів навчання.

Під час онлайн-засідань на кураторських годинах розглядалися питання щодо особливостей освітнього процесу в умовах воєнного стану, важливості підтримки фізичного і психологічного здоров’я молоді у сучасних умовах.

Кураторами академічних груп було проведено бесіди зі здобувачами щодо ліквідації академічних заборгованостей та успішного складання заліково-екзаменаційної сесії, надано інформацію щодо відзначення здобувачів вищої освіти за результатами І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021-2022 н.р. Крім того, здобувачі першого курсу отримали інформацію щодо можливостей отримання психологічної допомоги в університеті та діяльність Психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості МНАУ; а випускового четвертого курсу – особливостей  підготовки узагальнених результатів наукової роботи за період навчання за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.

Бажаємо здобувачам успішного закінчення навчального року та мирного неба у квітучій Україні!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget