10.06.2022 року відбувся захист курсових робіт із навчальної дисципліни «Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби» здобувачами вищої освіти групи ХТ 3/1. Курсові роботи приймалися комісією, у складі доцентів кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Стріхою Л.О. і Савінок О.М. Під час захисту ставити запитання своїм одногрупникам мали також змогу і здобувачі вищої освіти. Найзмістовніші курсові роботи представили здобувачі вищої освіти Борисова А., Головенко О., Павлійчук І. Святелик К., Недайвода А. У цих роботах були наведені технологічні та апаратурні схеми, підібрано відповідне технологічне обладнання, зроблені розрахунки сировини та готової продукції, розроблені заходи технологічного контролю процесів виробництва м’ясних продуктів.
Кафедра технології переробки, стандартизації
і сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар