Участь у ВсеукраїнськомуOpenQuiz “Конституційна ніч в Парламенті”

28 червня 2022р., з нагоди Дня Конституції , здобувачі вищої освіти  ІІ курсу факультету менеджменту та третього курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» й викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки (А.В. Ключник, Л.Ю. Прогонюк, А.А. Гусенко, Н.О. Шишпанова) взяли участь у ВсеукраїнськомуOpenQuiz “Конституційна ніч в Парламенті”, організованому Освітнім Центром Верховної Ради України за підтримки Програми «РАДА: наступне покоління», ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні, Малої академії наук в Україні, ГО «Агенція розвитку освітньої політики».

З привітальними словами до учасників звернулися Перший заступник Голови Верховної Ради України О.Корнієнко та народний депутат України О.Жмеренецький. 

Під час заходу здобувачі вищої освіти (Магар Д., Балицька Д., Позняк С., Одунтан Б., Цап П., Нехайчик Є.) прийняли участь у вікторині, питання якої відкривали учасникам таємниці державотворення, конституційного процесу та тієї самої ночі з 27 на 28 червня 1996 року, коли було ухвалено Основний закон України.

Дякуємо організаторам за надзвичайний захід! 








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget