Участь у Міжнародній науково-практичній ветеринарній конференції

19-20 червня 2021 р. здобувач вищої освіти академічної групи ВМ 3/1 освітньої спеціальності 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Михайло Домбровський-Горщук взяв участь у XXVII міжнародній науково-практичній ветеринарній конференції, яка проходила в м. Києві в Міжнародному конгрес-центрі «Український дім». Конференцію проводили лектори Яків Шенгаут – к.вет.н., лікар-ректоруктор, FCI-експерт з оцінками дисплазії Литви та Латвії, член європейського ветеринарного товариства репродукції тварин; Віталій Клубань – хірург-ортопед, головний лікар мережі ветеринарних клінік Харківського ветеринарного госпіталю, сертифікований фахівець з дисплазії тазостегнових суглобів, ліктів; Світлана Бєлова – лікар ветеринарної медицини, дипломант Європейського коледжу з Ветеринарної дерматології (Dip. ECVD), засновниця Школи Ветеринарної дерматології, лектор з дерматології Естонського Університету Природничих Наук та ін. 

Під час Міжнародної науково-практичної ветеринарної конференції лектори висвітлювали такі важливі питання, як можливі ускладнення та лікування вагітності, унікальні «кейси» з лікування травм, останні наукові прориви у лікуванні хвороб стравоходу та шлунку, прояви дерматологічних хвороб у тварин. Обговорені актуальні методи профілактики паразитарних та інвазійних хвороб і методи їх лікування, сучасні погляди на терапію та її діагностику, складності і нюанси в сучасній анестезіології, діагностичні, сучасні, лікувальні методи захворювань ротової порожнини тварин тощо.

Участь студентів у Міжнародній науково-практичній ветеринарній конференції поглиблює їх освітні компетентності, дає можливість і здатність набувати навичок софтскілс при розв’язанні складних завдань і проблем, аналізі і синтезі абстрактного мислення, застосовувати знання у практичних ситуаціях у галузі ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи.





Куратор академічної групи

ВМ 3/1 Бондар А.О.

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget