ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ МОЛЕКУЛЯРНОЇ БІОЛОГІЇ»

Для набуття практичних навичок та закріплення фахових компетенцій з дисципліни «Основи молекулярної біології» 2 червня 2021 р. для здобувачів вищої освіти І курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» завідувачем кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології доцентом С.І. Луговим було проведено виїзне лабораторне заняття в умовах філії кафедри – Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини.

Фахівцями лабораторії здобувачам було надано вичерпну інформацію щодо діяльності лабораторій відділів: молекулярно-генетичних досліджень, вірусологічного та хіміко-токсикологічного. Студенти мали можливість ознайомитися із сучасним обладнанням лабораторій, завданнями які виконують фахівці, регламентами роботи в різних лабораторіях. 

Висловлюємо вдячність керівництву та фахівцям Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини за надану можливість проведення виїзного заняття, цікаву, корисну та змістовну інформацію та сподіваємося на подальшу творчу співпрацю!






В.о. зав. кафедри ГГТБ, доц. С.І. Луговий

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget