По-різному склалися долі випускників факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології. Значних успіхів, працюючи за фахом, досяг випускник 2008 року Сергій Євгенович Ясевін. Після закінчення магістратури поїхав працювати технологом в СТОВ «Промінь» Арбузинського району. Сучасне господарство з виробництва продукції скотарства стало життєвою і науковою школою: у 2012 році захистив кандидатську дисертацію під керівництвом доктора сільськогосподарських наук, професора Тетяни Василівни Підпалої, а в 2018 році очолив дане господарство. Про виробничі досягнення, одержані під керівництвом кандидата с.-г. наук Сергія Євгеновича Ясевіна свідчать нагороди. Так, на Міжнародному молочному конгресі, який розпочав свою роботу у Всесвітній день молока, господарство було нагороджено: ІІІ місце за середньорічний надій 11360 кг на фуражну корову за результатами рейтингу «Молочні рекорди України-2021» у номінації «ТОП-10 молочних ферм України».
Із СТОВ «Промінь» заключено творчу угоду про співпрацю і здобувачі вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» мають змогу проходити виробничу практику, навчатися за дуальною освітою, проводити наукові дослідження.
Сергій Євгенович Ясевін активно долучається до роботи як зовнішній стейкхолдер за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітніх ступенів молодший бакалавр, бакалавр, магістр і доктор філософії.
Дякуємо за плідну співпрацю і зичимо подальших здобутків.
Кафедра технології переробки, стандартизації і
сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар