РОЗШИРЮЄМО ЗВ’ЯЗКИ З ВИРОБНИЧНИКАМИ

Створення нових філій кафедри на виробництві з урахуванням нової спеціальності 181 «Харчові технології» є важливою складовою освітнього процесу, оскільки проходження практичної підготовки в умовах виробництва дозволяє здобувачам вищої освіти закріпити теоретичні знання, отримати фахові навички і програмні результати навчання за освітньою програмою. На Міжнародному форумі та Міжнародному Дню поля «Технології вирощування нових сортів зернових культур усіх вітчизняних і провідних міжнародних селекційних центрів», що відбувалися 27-28 травня 2021 року на базі Миколаївського НАУ, участь також брали представники ТОВ «Агро-Юг-Сервіс» (торгова марка «Аміна»), директор А.М. Малачієв з експозицією «Харчові технології, макаронні та кондитерські вироби». Цей захід сприяв установленню творчих стосунків із підприємством та домовленості про створення філії кафедри, що збільшить можливості практичної підготовки для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Висловлюємо подяку керівництву підприємства за участь у форумі та сподіваємося на успішну, в майбутньому, співпрацю.




Кафедра технології переробки, стандартизації і 

сертифікації продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget