БАКАЛАВРИ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

22 червня 2021 року сталася знаменна подія в Миколаївському національному аграрному університеті – вперше відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт здобувачами вищої освіти ступеня «Бакалавр» освітньої спеціальності 181 «Харчові технології». Тематика кваліфікаційних дипломних робіт була різноманітною – це й технології виробництва традиційних харчових продуктів (ковбасні та м’ясні вироби), й такі, що задовольняють вишукані смаки споживачів – равіолі, м’ясні снеки, чебуреки, сирні слайси тощо. Була тема й про національний продукт харчування – вареники, млинці та голубці. У переліку дипломних робіт була тема й про хліб, зокрема «Бородинський», який виготовляють за різними рецептами, один із яких відомий ще з 1929 року.

Науково-педагогічні працівники кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва на чолі з гарантом цієї спеціальності доцентом О.І. Петровою активно надавали допомогу здобувачам вищої освіти у виборі тем, підприємств для проходження переддипломної практики, написання кваліфікаційної дипломної роботи і підготовки доповіді та презентації. Всі здобувачі вищої освіти успішно захистили дипломні роботи і можуть продовжувати навчання в магістратурі зі спеціальності 181 «Харчові технології». Вітаємо перших випускників освітньої спеціальності 181 «Харчові технології» із закінченням бакалаврського ступеня вищої освіти і чекаємо на вступ до магістратури. 






Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget