Засідання «круглого столу» на тему «Від студентського соціального підприємства «Пекарня «Хліб мого краю» до збереження історико-культурної спадщини Миколаївщини»

9 червня 2021 року на базі Миколаївського національного аграрного університету за підтримки благодійного фонду «ЛАСКА відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Від студентського соціального підприємства «Пекарня «Хліб мого краю» до збереження історико-культурної спадщини Миколаївщини». Студентське соціальне підприємство «Пекарня «Хліб мого краю» Миколаївського національного аграрного університету створено у партнерстві з Благодійним фондом «ЛАСКА в межах проєкту «Розвиток громад в Україні через соціальне підприємництво» за фінансової підтримки IZ – Verein zur Fоrderung von Vielfalt, Dialog und Bildung, Австрія та ІСАР «Єднання», Україна.

Про результати багаторічного партнерства університету та фонду присутніх проінформували Віталій Кузьома, декан факультету перепідготовки і підвищення кваліфікації та Ірина Купрієвич, виконавча директорка Благодійного фонду «ЛАСКА». Презентація «Соціальне підприємництво: від ідеї до справи» Людмили Руденко-Кардаш, заступниці голови правління Благодійного фонду «ЛАСКА» викликала велику зацікавленість. 

У межах проведення заходу завідувачкою кафедри українознавства Тетяною Березовською було проведено захоплюючу екскурсією музеєм університету. Гостинно привітали учасників і представники факультету менеджменту, на базі якого і відбувався «круглий стіл». Світлана Павлюк та Олена Величко провели презентацію навчальної лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу з дегустацію авторських чаїв. 

Учасники круглого столу мали змогу ознайомитися з роботою студентського соціального підприємства «Пекарня «Хліб мого краю» Миколаївського національного аграрного університету. Вони продегустувати чотири сорти хліба, виготовлені за старовинними рецептами, відтвореними здобувачами вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» під керівництвом директорки центру громадського харчування Вікторії Білоус. Випечений на сучасному технологічному обладнанні пекарні хліб, як завжди, був смачний та корисний! 

Кульмінацією заходу стала дискусія щодо збереження історико-культурної спадщини Миколаївщини та обговорення ідей до партнерського конкурсу соціальних проектів і подальших строків його реалізації.













Мітки:

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget