Учнівська молодь ЗОШ №16 міста Миколаїв - переможці Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ для професійної орієнтації вступників


Миколаївський національний аграрний університет щорічно запрошує учнівську молодь до участі у Всеукраїнській олімпіаді для професійної орієнтації вступників. У 2020-2021 н.р. в олімпіаді Миколаївського НАУ  взяли участь 1088 учасників із Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей. Для участі в олімпіаді необхідно було обрати два предмети з таких: українська мова і література; математика; історія України; біологія; географія; фізика; англійська мова; хімія.

За результатами перевірки олімпіадних завдань, що були виконані учнями - учасниками олімпіади фахове журі визначили кращі роботи. Переможцями Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ для професійної орієнтації вступників також стали учасники ЗОШ №16 міста Миколаїв Олександра Березовська та Марія Мироненко, які отримали Дипломи ІІІ ступеня та сувеніри. 

Та, напевно, напередодні вступної компанії 2021 року, найвагомішою нагородою стали додаткові 20 балів до свого конкурсного рейтингу, які отримають переможці під час вступу до Миколаївського національного аграрного університету. З вітальним словом та побажаннями успішного професійного майбутнього до учасників і переможців олімпіади звернулися доцент кафедри обліку і оподаткування Миколаївського НАУ Лілія Козаченко та класний керівник 11-го класу ЗОШ №16 Валентина Солошенко.

Миколаївський національний аграрний університет щиро дякує за співпрацю директору ЗОШ №16 м. Миколаєва Тетяні Варвянській та класному керівнику 11-го класу Валентині Солошенко за співпрацю у профорієнтації учнівської молоді!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget