Міжнародний день поля на базі Інституту зрошуваного землеробства НААН України

03 червня 2021 року на базі  Інституту зрошуваного землеробства НААН України відбувся Міжнародний день поля «Інновації в сільському господарстві півдня України».
У заході взяла участь завідувач кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Миколаївського національного аграрного університету, доктор сільськогосподарських наук, професор В.В. Гамаюнова.
Учасники заходу ознайомилися з науковими досягненнями та розробками Інституту й інших установ, відвідали демонстраційні полігони новітніх досягнень вітчизняної та зарубіжної аграрної науки в галузі селекції пшениці озимої, ячменю, ріпаку озимого, люцерни, гороху, сочевиці, нуту, соняшнику та технологій їх вирощування.
У межах заходу на постійно діючому регіональному полігоні Інституту учасникам були представлені сорти власної селекції і провідних селекційних установ системи НААН (більше 300 ділянок), екологобезпечні та сучасні агротехнології вирощування зернових, технічних та нішевих культур на зрошуваних і неполивних землях. Також відбулася цікава конференція, на якій виступили провідні фахівці установи за основними напрямами досліджень цієї установи.



факультет агротехнологій,кафедра землеробства геодезії та землеустрою

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget