Екскурсія університетом

11 червня 2021 року до Миколаївського національного аграрного університету завітала учнівська молодь 9-11-их класів Вознесенського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Бузької сільської ради Миколаївської області на чолі з класним керівником Васильцем Сергієм Миколайовичем.
Зустрічали учнів школи у стінах Миколаївського національного аграрного університету завідувач кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету ТВППТСБ Кот С.П. і доцент цієї ж кафедри Бондар А.О.
Відповідальний секретар Баркарь Є.В. надав інформацію про прийом вступників до Миколаївського НАУ на основі повної загальної середньої освіти у 2021 р. для здобуття освітнього ступеня молодшого бакалавра, бакалавра, магістра за державним замовленням і на умовах контракту тощо.
Заступник директора Технолого-економічного фахового коледжу МНАУ з навчальної роботи Мандрик Л.П., спілкуючись із учнями, розповіла їм про особливості вступної компанії у 2021 році до коледжу.
Декан факультету довузівської підготовки Марценюк І.М. представив інформацію про факультети університету, навчання за спеціальностями, форми навчання, про результати Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ, переможці якої додатково отримають до 20 балів за одним із конкурсних предметів при вступі до університету. У співбесіді оговорено, що Університет – єдиний заклад вищої освіти в Україні, який вже два роки поспіль отримує місця регіонального замовлення. Зарахування вступників на навчання за регіональним замовленням буде здійснюватися за окремим конкурсом окремо по кожній освітній спеціальності на пільгових умовах для мешканців сіл та селищ міського типу.
Науково-педагогічні працівники кафедри зоогігієни та ветеринарії ознайомили учнів із матеріально-технічною базою університету, провели екскурсію, ознайомивши із матеріалами музею університету «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», навчальним банком кафедри фінансів, банківської справи та страхування, спортивною залою і ін.
Учні зробили світлини на пам'ять про перебування у стінах університету, поділились враженнями про екскурсію.









Доценти кафедри зоогігієни та ветеринарії
Кот С.П., Бондар А.О.


 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget