«ПЕРША ЛАСТІВКА»

Такою «першою ластівкою» стала випускниця Миколаївського національного аграрного університету Шевчук Наталя Петрівна, яка 24 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 38.806.001 успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Дисертаційна робота на тему: «Оцінка методів підбору при виведенні та удосконаленні української червоної молочної породи великої рогатої худоби», була виконана на кафедрі ТПССПТ під керівництвом доктора с.-г. наук, професора Т.В. Підпалої. 
Упродовж засідання разової спеціалізованої вченої ради, яке відбувалося під головуванням доктора с.-г. наук С.І. Лугового, здобувачка обґрунтовано і змістовно відповіла на багаточисленні запитання, тим самим підтвердивши високий рівень підготовки і здатність займатися науковою та викладацькою діяльністю.
Науковці, що входили до складу разової спеціалізованої вченої ради, рецензенти та опоненти після обговорення прийняли рішення, що дисертаційна робота є завершеною науковою працею, яка відповідає вимогам, передбаченим пунктом 10 Порядку проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р. № 167, а її автор заслуговує на присудження наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство».
Вітаємо з успішним захистом і бажаємо подальших творчих успіхів у науково-дослідній роботі.







Кафедра технології переробки, 
стандартизації і сертифікації продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget