Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Транспортні технології» 2020-2021


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбувся II тур Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом «Транспортні технології».

Конкурсна комісія розглянула 172 студентські наукові роботи, що надійшли з 40 вищих навчальних закладів. На підсумковій науково-практичній конференції on-line (Zoom) виступило 55 здобувачів вищої освіти з 28 вищих навчальних закладів.

На підставі аналізу конкурсних робіт та виступу учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія визнала переможців Конкурсу та нагородила відповідними дипломами (посилання на протокол засідання галузевої конкурсної комісії http://trantex.kdu.edu.ua/uk/content/rezultat-ii-turu-vseukrayinskogo-konkursu-studentskyh-naukovyh-robit-za-napryamom).

За результатами оцінювання наукових робіт галузевою конкурсною комісією і рецензентами Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти Інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності «Агроінженерія» Смик Олексій Олегович здобув перемогу та отримав диплом ІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Дослідження і розробка технології обробки комбінованим абразивним інструментом прецизійних деталей паливної апаратури транспортної техніки». Науковий керівник наукової роботи – кандидат технічних наук, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, заступник декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету Марченко Дмитро Дмитрович.

Колектив Інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача Смика Олексія Олеговича і наукового керівника Марченка Дмитра Дмитровича з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі! Бажає їм подальших творчих успіхів і здобутків у науково-дослідній роботі!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget