ПЕРЕМОГА НАУКОВЦІВ-МЕТРОЛОГІВ

Студенти Миколаївського національного аграрного університету традиційно займають провідні позиції у конкурсах наукових робіт за різними спеціальностями. Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції готує фахівців зі спеціальності 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка». Щорічно студенти даної спеціальності беруть участь в олімпіадах і конкурсах і вже другий рік поспіль здобувають перемоги. 
Весною 2020 року на базі Луцького національного технічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з метрології та інформаційно-вимірювальної техніки. Команду Миколаївського національного аграрного університету представляли студенти гр. ММ1/1 Сірик Анастасія Андріївна, Спис Станіслав Дмитрович, Лівадіна Анастасія Олександрівна, Кривошеєва Тетяна Іванівна, які одержали сертифікат учасника, а Георгієва Єлизавета Іллівна із дослідженнями на тему: «Використання стандартизованих і експрес-методів для визначення вологості зерна» стала одним із переможців, їй вручено Диплом ІІІ ступеня. 
За висококваліфіковану підготовку здобувачів вищої освіти та керівництво науковою роботою призера Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» подяку оголошено кандидату с.-г. наук, доценту Стародубцю О.О. та асистенту Лютій І.М. 
Вітаємо науковців та їхніх керівників із здобутою перемогою! 




Завідувач кафедри птахівництва, якості 
     та безпечності продукції Л.С.Патрєва

факультет ТВППТСБ, кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget