Продовжуємо співпрацю з ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» в рамках дуальної освіти

Вже третій рік підприємство співпрацює з Миколаївським національним аграрним університетом, студенти якого не лише навчались та працювали на підприємстві за дуальною освітою, а й опісля стали частиною команди «Миколаївоблтеплоенерго».

На сьогодні загалом 8 студентів продовжують навчання та паралельно працюють на підприємстві за дуальною формою освіти у службі з експлуатації та ремонту засобів виміру та цеху з експлуатації та ремонту електроустановок, КВП та А.

До команди підприємства приєдналися ще п’ятеро студентів 3-го та 5-го курсів інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету, які лише починають свій трудовий шлях і для яких «Миколаївоблтеплоенерго» стане першим місцем роботи.

Студентів та вже майже працівників підприємства зустрів директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Миколою Логвіновим і розповів усі тонкощі майбутньої роботи.

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки дуже вдячна ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» за плідну співпрацю.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget