Залучення іноземних фахівців до викладання фундаментальних дисциплін на інженерно-енергетичному факультеті

Для поліпшення якості фундаментальної підготовки майбутніх фахівців кафедра вищої та прикладної математики практикує регулярні он-лайн заняття з участю викладачів іноземних ВНЗ. Так 26 січня 2023 року   професор  кафедри прикладної математики інституту технічної інформатики Варшавського  університету   Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, доктор хаб. Ігор Атаманюк  прочитав  он –лайн лекцію для здобувачів вищої освіти (бакалавр) і здобувачів вищої освіти початкового рівня (молодший бакалавр) першого курсу  спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» 

Лекція на тему "Границя функції" була прочитана українською мовою на високому професійому рівні. Студенти задали багато питань по темі лекції і отримали кваліфіковане роз’яснення такого важкого для розуміння  фундаментального поняття вищої математики як границя функції. 

В кінці бесіди професор побажав успіхів в навчанні і запропонував в разі необхідності  звертатися за консультацією з питань вивчення курсу "Вища математика".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget