Методичний вебінар «Організація профорієнтаційної роботи»

Голова науково-методичної комісії інженерно-енергетичного факультету Ілона Бацуровська 6.12.2022 року провела методичний вебінар на тему «Організація профорієнтаційної роботи». В контексті проведеного семінару, професорка ознайомила викладачів інженерно-енергетичного факультету з Положенням про порядок проведення науково-педагогічними працівниками профорієнтаційної роботи з формування абітурієнтної бази МНАУ. 

Запропоновані етапи профорієнтаційної роботи, зміст та перспективи сучасних професій, представлено інформацію про стан, потреби і динаміку ринку праці. На основі досліджень Миколаївського обласного центру зайнятості та аналізу Національної рамки кваліфікацій України обговорено найпопулярніші професії ринку праці України і світу згідно кваліфікаційних рівнів. Зазначено, що професійна орієнтація за змістовими напрямами функціонування має такі структурні елементи, як професійна інформація, професійна консультація, професійний відбір, професійна адаптація.

Професорка зауважила на потребі використання у професійній орієнтації різноманітних методів, презентацій, спеціалізованих лекторіїв, тренінгів, майстер-класів та інших професійно-орієнтаційних заходів для потенційних абітурієнтів. 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget