КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ФАКУЛЬТЕТІ АГРОТЕХНОЛОГІЙ

30 січня 2023 року в групі АМП 1/1 факультету агротехнологій була проведена кураторська година професором кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Євгенієм Домарацьким. У спілкуванні зі здобувачами була піднята тематика «Стресів у нашому житті та шляхам їх подолання». 

Останні події в нашій країні, пов’язані з війною російської федерації проти України, супутні економічні проблеми і т.ін. – все це є частиною сучасного життя кожного громадянина нашої країни. Тісно пов’язані з цим безперервні інформаційні потоки, глобалізаційні зміни спонукають організм людини працювати на повну силу. Стресова сигналізація не відключається, і згодом людина виснажується. Симптоми стресового стану є дуже різними й залежать як від обставин, так і особливостей самого організму. Серйозні травматичні події можуть спричиняти гострий стресовий розлад. Необхідно розуміти, що стреси – це постійні супутники нашого життя. Важливо навчитися ними управляти, протистояти негативним наслідкам стресу, адже вони впливають на здоров’я та викликають захворювання.

Окрім даної тематики було обговорено ряд нагальних питань щодо необхідності ліквідації здобувачами академічної заборгованості минулих семестрів, особливостей розпочатого навчання в змішаному форматі в поточному семестрі, підняті питання безпечного поводження при повітряних тривогах тощо. 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget