Участь студентів та викладачів у Міжнародній конференції «Цифрова трансформація та диджитал технології для сталого розвитку всіх галузей сучасної науки і практики», Ломж (Польща)

26 січня 2023 року відбулася Міжнародна конференція «Цифрова трансформація та диджитал технології для сталого розвитку всіх галузей сучасної науки і практики» для науково-педагогічних, педагогічних працівників, аспірантів, студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти, в рамках підвищення кваліфікації як складової навчання впродовж життя. Ця конференція була проведена на базі Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі (Польща) спільно з Державним біотехнологічним університетом (Харків, Україна).

Найкращі спікери поділилися з присутніми на науковому заході досвідом підготовки здобувачів всіх рівнів вищої освіти з використанням сучасних педагогічних та інформаційних технологій. Участь у дискусіях взяв Вячеслав Курепін, кандидат економічних наук, доцент кафедри методики професійного навчання та студенти спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництва, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget